Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
   
Информация
  Цени на продукти за домашна употреба
  Професионални козметични терапии
  Професионални козметични терапии за мъже
   
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : YON-KA : Информация
   
     
   
     
 
YON-KA e висш клас професионална френска козметика, известна в цял свят със своя изключително висок професионализъм и качество. Козметичните продукти се произвеждат единствено в Лаборатория „Мулталер” в Париж, което е сигурна гаранция за качество и се разпространяват само в селективни козметични салони, спа центрове и клиники.

Историята на YON–KA започва през 50-те години на миналия век, когато двамата братя Ърнест и Чарлз Мулталер, вдъхновени от ботаниката, задълбочено изучават ефектите на етеричните масла върху кожата и човешкото съзнание и чрез своите открития стават пионери в ароматерапията и използването на етерични масла за козметични цели. По-късно Мулталер разширяват своите изследвания и в областта на фитотерапията.

През 1957 г. със съдействието на лекари, биолози и козметици, братята поставят основите на Лаборатория Мулталер и козметичната марка YON-KA. В последните 20 години Лаборатория Мулталер се управлявана от двете сестри Франсоаз и Катрин Мулталер, съответно биохимик и козметик – безспорни специалисти в своята област.

Продуктовата листа на козметичната марка YON-KA включва:
 
     
     
  ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО  
     
   
     
     
  ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО  
     
 
 
 
     
     
  СЛЪНЧЕВА ЗАЩИТА  
     
     
 
Уникалното и различното в YON-KA е синергичното включване на етерични масла и растителни екстракти в един и същ козметичен продукт, което безспорно повишава ефективността му. Лаборатории Мулталер наричат това свое откритие Био-Интегрирана Растителна Терапия. Тя се имплементира чрез съчетаване на арома- и фитотерапия в един и същ продукт, коeтo е постигнато чрез специална технология.

Освен изобилие от етерични масла и растителни екстракти, днес в продуктите YON-KA откриваме още и плодови киселини, морски екстракти, както и много други активни компоненти.

“Съкровището” на YON-KA е съчетанието на 5 основни етерични масла - Лавандула, Здравец, Розмарин, Кипарис и Мащерка, които имат изключителен ефект върху кожата и присъстват в различни концентрации в над 60% от козметичните продукти на марката.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
 
Мулталер притежава три дъщерни фирми в САЩ, Великобритания и Швейцария и работи чрез представителства в още над 60 държави. Това прави възможно продуктите на компанията да достигат до над 3500 спа центрове, козметични салони и клиники.
 
     
  Какво означава YON-KA?  
     
 
YON е името на древна река, известна с пречистващата, живителна сила на водите си. Yon е и най-малката градивна частица на материята, намираща се в постоянно движение.

КА – в страната на Египетските фараони така се е наричала вътрешната енергия, която всеки индивид носи в себе си.

Името YON-KA e символ на постоянно обновление, пречистване и развитие.
 
     
  Концепцията YON-KA  
     
 
Индивидулна терапия за всеки един клиент в зависимост от специфичните нужди и състояние на неговата кожа.
 
     
  Методът YON-KA  
     
 
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ на терапевта
ПОЗНАВАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ И ТЕРАПИИТЕ на марката
АНАЛИРИЗАНЕ на кожата
АДАПТИРАНЕ - избор на най-добрите за конкретния клиент терапии, продукти и техники на прилагане.
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ още след първата процедура.

Пълната гама от терапии на YON-KA може да бъде намерена в демонстрационния спа център на компнията - L’ESPACE YON-KA, едно елитно място за релакс и красота в самото сърце на Париж.

YON–KA гарантира незабавни резултати и лоялни клиенти!
 
     
 
YON-KA спечели наградата за най-добра продуктова линия за терапии тяло в САЩ за 2006 г, дадена от Skin Inc. Другите участници в съревнованието бяха 17 водещи световни козметични марки. Наградата за пореден път нарежда YON-KA като един от глобалните лидери в професионалната козметика. Съответно не е изненадваща и огромната популярност на Yon-Ka сред холивудските звезди и поп изпълнители. Нейни верни почитатели например са Мадона, Дженифер Лопез, Том Круз, Кайли Миноуг, Нели Фуртадо и много други.