Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
   
Презентация CND
  Цветова гама
  Цени
   
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : VYNILUX - ИНОВАТИВЕН ДЪЛГОТРАЕН ЛАК : Презентация CND
   
 
     
  VINYLUX™ Weekly Polish – иновация от CND, която ще промени света на маникюра  
     
  Вече може да сменим цвета, защото искаме, а не защото се налага!  
     
 
VINYLUX™ Weekly Polish е абсолютно нов професионален лак за нокти с революционна формула, който издържа 7 дни, нанася се без основа и увеличава издръжливостта си под въздействие на естествената светлина. Иновативната система включва лак-цвят, който не изисква поставянето на база и топ лак със специална ProLight технология.

Лакът VINYLUX™ Weekly Polish има революционна формула със самоприкрепващи се молекули, които се свързват с кератина в нокътната плочка, като по този начин осигуряват издръжливостта на цвета без наличието на основа и едновременно с това не позволяват на пигментите в цвета да достигнат до естествения нокът.

Топ лакът VINYLUX™ Top Coat разкрива още една революция в света на маникюра. Той е създаден по специална ProLight технология с фото инициатори, които удължават издържливостта му под въздействието на естествената дневна светлина. Така с течение на времето маникюрът става все по-устойчив на надраскване и обелване и запазва блясъка си в продължение на поне седмица. Допълнително предимство на VINYLUX™ Weekly Polish е бързото му съхнене – само за 8 и ? минути, в сравнение със стандартните лакове, на които са необходими 15-20 минути.

Палитрата от 62 модерни и предизвикателни цвята позволява на дамите да променят маникюра си защото искат, а не зaщото се налага. Марката предлага разнообразие дори на най-претенциозните си клиенти, като над 30 от цветовете кореспондират с любимите предложения на оригиналния CND Shellac.

“VINYLUX™ Weekly Polish е изключителен продукт, благодарение на невероятната си издържливост, здравина и блясък. Създадохме го, защото жените го поискаха! Те искаха лак, който се нанася лесно, с впечатляващ блясък и невероятни цветове, които да сменят всяка седмица.“, споделя Джейн Арнолд, съосновател на CND.
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
  VINYLUX™ Weekly Polish - лак, устойчив на времето  
     
 
  • Издържа 7 дни*;
  • Нова формула. Нанася се без основа;
  • Изсъхва напълно за 8 и ? минути;
  • Издръжливостта на лака се удължава под влияние на естествената светлина.
 
     
 
*Проведените тестове показват, че над 80% от потребителите нямат обелени нокти след 7 дни.
 
     
  Как се използва?  
     
 
С отпадането на нуждата от основа, стандартната процедура от 3 стъпки (основа, лак и топ лак) е заменена с по-бърза и по-ефективна система от две части, които трябва да се използват заедно за постигане на посочените резултати:
 
     
 
  • Нанасят се два тънки пласта VINYLUX™ Weekly Polish – лак за нокти, който съдържа специални молекули, прикрепващи се към нокътя, за да осигурят устойчивост на цвета без оцветяване на естествения нокът.
  • Нанася се един пласт топ лак VINYLUX™ Top Coat, чиято формула съдържа мрежа от кръстовидно свързани полимери, които предотвъртяват пожълтяването, защитават цвета и осигуряват безупречен блясък и издръжливост за 7 дни.
  • VINYLUX™ се отстранява лесно с ацетонов лакочистител. За оптимален резултат се препоръчва премахването му със CND Nourishing Remover - подхранващата течност за сваляне.
 
     
 
VINYLUX™ Weekly Polish е поредната голяма иновация, разработена в лабораториите на CND. „Ние продължаваме да предлагаме най-добрите продукти в маникюра и грижата за ръцете, защото сме лидери в световен мащаб, а лидерите правят точно това“, твърди Джейн Арнолд и допълва.“Бъдещето на тази индустрия е светло, защото CND разработва иновации, които спестяват време на професионалистите и правят ноктите на клиентите още по-красиви и защитени“.