Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
   
  Удължаване и сгъстяване на коса
  Фризьорство
  Козметика
  МАНИКЮР И ПЕДИКЮР
  Парафинотерапия за ръце
  СПА Педикюр
Перманентен грим с ДЕНИС
  Професионален грим
  Удължаване и сгъстяване на мигли
  Перманентно извиване на мигли
   
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : УСЛУГИ И ЦЕНИ : Перманентен грим
Българска версия English version
     
  ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ (ДЕРМОПИГМЕНТАЦИЯ)  
     
 
 
Перманентният грим като процедура представлява вид козметична татуировка, при която със специална апаратура, с помощта на много тънки игли под кожата и по–точно в пластта между дермата и епидермата се вкарват минерални или растителни пигменти. Целта е да се постигне оформяне на вежди, очен контур или устни. Оцветителите са хипоалергенни, тествани за токсичност и напълно безвредни, като продължителността на процедурата е до 2 часа. След това кожата не бива да се излага на слънце, третира се с локален антибиотичен крем, като в период от около 2 седмици горният слой се излющва, пигментът придобива естествен цвят и при необходимост се прави корекция.

Перманентният грим е подходящ за коригирането на асиметрични, подсилването цвета на бледи и дори уголемяването на твърде тънки устни. Понякога, с течение на годините, ъгълчетата на устните увисват, те се обезцветяват и се появяват тънки бръчици по тях. С помощта на дермопигментацията тези проблеми могат да бъдат отстранени.
 
     
 
С тази процедура могат да се коригират и формата, дължината и плътността на веждите, като именно тази услуга е най–търсената и предпочитана. Тънките, редки, асиметрични, светли и дори липсващи вежди могат да се "изпишат" и да променят дори изразителността на погледа.

Полагането на перманентен грим по формата на клепача или т.нар. очна линия е най – специфичният метод, защото се работи директно върху окото и пигментът се полага внимателно, точка по точка.

Наред с използването на дермопигментацията за овладяване на ред козметични проблеми, процедурата е желана, за да се избегне ежедневното гримиране и използване на почистващи грима продукти, като лицето придобива свежест и блясък.

Трайността на перманентния грим е около година или две, в зависимост от способността на организма да абсорбира минералните или растителни багрила. Затова е препоръчително повтарянето на нанесения контур през определен времеви период.

Ние, в LADIES' POINT, се подчиняваме на Вашите желания и с помощта на професионалиста по дермопигментация

ДЕНИС - ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МАЙСТОРИ НА TATOO В СОФИЯ

бихме могли да променим изцяло визията Ви, да коригираме наболял козметичен дефект или просто да подсилим изразителността на чертите Ви.