Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
   
  Удължаване и сгъстяване на коса
  Фризьорство
  Козметика
МАНИКЮР И ПЕДИКЮР
  Парафинотерапия за ръце
  СПА Педикюр
  Професионален грим
  Удължаване и сгъстяване на мигли
  Перманентно извиване на мигли
   
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : УСЛУГИ И ЦЕНИ : Маникюр-Педикюр-Ноктопластика
   
 
   
     
 
OPI PRODUCTS INC., производител на професионални продукти за грижа за ръцете и ноктите, е световно признат лидер в световната бюти индустрия и е марка номер едно, използвана от професионалистите в тази област.

Основана през 1981 г., фамилната компания, заедно със своите работници и фенове, е изминала дълъг път, изпълнен с фантастични мигове и незабравими моменти и се е превърнала в икона в този бранш.

OPI започва своя път като производител на изкуствени зъбни импланти. Акрилът, който се използва за това, се използва и от техниците при създаването на изкуствени нокти. Основателят Джордж Шефер осъзнава златната възможност и разширява продуктовия си каталог и клиентската листа и така се ражда една звезда. Производителят на изкуствени зъби се превръща в легенда със своите лакове за нокти и продукти за грижа за ръцете и краката.

Застоят е нещо непознато в света на OPI – качеството и сигурността са мотото на всеки продукт, който носи тази марка и за това ежедневно се грижат стотици техници, учени, лаборанти и обикновени работници.

Днес OPI произвежда пълната гама от продукти за грижа за ръцете и ноктите. Компанията е патентовала повече от 200 цветови нюанса, всеки един от които е различен и индивидуален. Персонално създаден и избран от Сузи Вайс-Фишман, всепризнатат първа дама на „ ноктите“, всеки един нюанс има сигурния статус на хит на сезона.

„Какво следва от тук нататък?“ е мантрата на всеки, който работи за компанията. Всяка нова идея, колкото и несериозна да изглежда в началото, има силата да се превърне в следващото най-добро попадение за сезона.
 
     
  ИЗБРАНИ КОЛЕКЦИИ