Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
   
  Удължаване и сгъстяване на коса
Фризьорство
  Козметика
  МАНИКЮР И ПЕДИКЮР
  Парафинотерапия за ръце
  СПА Педикюр
  Професионален грим
  Удължаване и сгъстяване на мигли
  Перманентно извиване на мигли
   
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : УСЛУГИ И ЦЕНИ : Фризьорство
   
  ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА KEUNE  
     
   
     
 
Кeune Haircosmetics е независим, семейно управляван Холандски производител на продукти за коса за професионални фризьори. Оснавана през 1922 година от Ян Кюн – един от откривателите на формулата на къдрина – Keune се е развила като мултинационална компания, специализирана в производството на висококачествени продукти за коса в индустрията за красота.

Джордж Кюн, президент на Keune Haircosmetics казва: „Фризьорите по цял свят изискват висококачествени и модерни продукти за коса. Производството на ненадминати по качество продукти, специално за стилисти ни позволи да развием и разширим Keune Haircosmetics от национална компания до световна организация. По време на 84-те години присъствие в този бизнес, Keune винаги е била посветена на елегантността, творчеството и съвременната мода за коса. Тези принципи на фирмата са доказали своят успех. Keune се развива по-бързо от всякога. Продуктите Keune се изнасят в целият свят и ние сме горди, че над 10 000 стилисти използват нашите висококачествени професионални продукти в своите салони. В Keune ние сме 100% отдадени на това да продължим нашата позиция на фирма, която стои зад мотото „Изкуството за Дизайн на Коса”."
 
     
  МИСИЯ  
     
 
Keune означава елегантност, творчество и съвременен вид на косата. Продуктите и работата с Keune са на разположение на клиентите само в професионалните фризьорски салони. Един от отличните образци на Keune е Tinta Color, един много успешен продукт, който направи фирмата световно известна. В допълнение, продуктовият имидж на Keune е много лесно разпознаващ се благодарение на черно-сребристата опаковка и изключителното действие на продуктите от всички линии. Keune е един наистина елегантен елемент във всички професионални и ексклузивни фризьорски салони.
 
     
 
 
 
ВАЖНИТЕ СЪБИТИЯ В KEUNE

1922 Keune Haircosmetics е създадена на 6 Януари

1922 от Ян Кюн, дипломиран химик, в Аместердам, Холандия.

1923 Ян Кюн набляга на развитието на формулите на къдрина, което го прави първият Европейски производител на формулата на къдрина.

1927 Започва производството на горещ къдрин. За първи път холандски продукт става известен във фризьорските салони по целият свят.

1948 Keune произвежда химическо малко пакетче на базата на лецитол. То може да развива температура от 120? – 150 ? С (248 ? - 302 ?F) и е голям конкурент на известната машина за къдрене

1950 Keune въвежда лака за коса на Холандския пазар.

1951 Cold Wave, формула за студено къдрене е пусната на пазара.

1956 След успеха на лакът за коса, първият аерозолен лак за коса е пуснат в Европа.

1968 Открита е нова сграда, която е 6 пъти по-голяма от старата. Президентът Джордж Кюн прави Keune световно известна компания.

1972 Нов, френски клон на фирмата е открит в Страсбург, Франция.

1987 Френският клон се мести в Париж, люлката на козметичната индустрия. Keune става ценен участник на френският пазар.

1995 – 2002 – Keune отваря офис клонове в Западна Европа и в САЩ
 
     
  TINTA COLOR АМОНЯЧНА БОЯ  
     
 
Tinta Color е трайна боя за коса, която предпазва и подхранва косата по време на процеса на оцветяване. Спира образуването на шупли, дава на косата дълготраен цвят и лъскавина. Покритието на бяла коса е 100%. Tinta Color изпъква с дълготрайност и копринено-меки резултати. Методът на работа и номерирането са същите каквито използват много фризьори, а атрактивните цветове правят избора на Tinta Color по-лесен.

Tinta Color предлага много широка гама от цветове. Креативните стилисти имат възможност за неограничени интерпретации свързани с различните техники на боядисване: акцентиране на цвета, изсветляване и потъмняване. Тази боя оставя косата в изключително състояние с прекрасен блясък. Боята Tinta Color е с 100% покритие на бялата коса. Цветовете варират от натурални тонове до дълбоко червени и блястящо руси. Използвайки цветовете за смесване е възможно получаването на неограничени цветни нюанси.
 
     
   
     
  Качества:
  • Лесна за смесване
  • Лесна за нанасяне поради добрата емулсия
  • Приятен аромат
  • Не оставя петна по скалпа
  • Подхранва косата и я прави блестяща благодарение на уникалната съставка Cocamida MEA (извлечена от палмово олио и придава кремообразната перлена структура на боята като същевременно предпазва скалпа от оцветяване)
  • Дава на косата копринена мекота и блясък, дължащи се на Копринения протеин
  • Дълготраен резултат, дължащ се на Стабилизатора на цвета LP300 (намира се в Крем Окислителя Tinta Cream Developer).
  • Широкоспектърна UV-A и UV-B защита на косата, дължаща се на съставката Соламер (уникален мултифункционален UV-абсорбиращ полимер)
 
     
 
КРЕМ ОКИСЛИТЕЛИ ЗА БОЯ TINTA COLOR

Този продукт e създаден специално за работа с Tinta Color. Tinta Cream Developer е допълнително стабилизиран, така че процента Хидроген-Пероксид да остане същия дори при висока температура. Само Tinta Color в комбимация с Tinta Cream Developer дава най-добри резултати! Tinta Cream Developer съдържа стабилизатор на цвета LP300 - козметичен стабилизатор на цвета произхождащ от текстилната индустрия. LP300 има две основни качества:

1. По-добра пигментация на косата
2. Защитава и подобрява структурата на косата по време на обработка


Както е известно, стабилността на цвета в текстила в сегашно време е значително по-добра отколкото преди. Това се дължи на стабилизатор на цвета. Tinta Color е първата боя, която съдържа стабилизатори. Цветовете остават приятни и свежи за дълъг период от време. LP300 предпазва увреждането на структурата на косата по време на боядисване. Косата не става шуплеста, както в случаите на боядисване на коса без стабилизатори.
 
     
 
 
 
     
  ПРОГРАМА ЗА СЛЕД БОЯ AFTER COLOR PH4  
     
 
Програмата за след боядисване After Color на KEUNE е перфектното продължение след боядисване с боя Tinta Color в салона. Формулата на продуктите After Color се базира на технологията Тройна Защита на Цвета. Шампоанът Tinta After Color има pH 4. Той спира оксидационният процес след боядисване, неутрализира косата и подсилва цвета. Шампоанът съдържа натурална киселина, която спомага за затваряне на кутикулата на косъма и прави косата лесна за обработване. Витамин Е спира оксидационният процес. Шампоанът премахва остатъците от пигменти от косата и скалпа. Балсамът Tinta After Color е 2-та стъпка при спирането на окислителния процес и неутрализирането на косата след боядисване.