Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
   
Удължаване и сгъстяване на коса
  Фризьорство
  Козметика
  МАНИКЮР И ПЕДИКЮР
  Парафинотерапия за ръце
  СПА Педикюр
  Професионален грим
  Удължаване и сгъстяване на мигли
  Перманентно извиване на мигли
   
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : УСЛУГИ И ЦЕНИ : Удължаване и сгъстяване на коса
Българска версия English version
     
 
 
Най–важният и основен капитал на LADIES’ POINT - това е косата, която предлагаме – 100 % естествена българска коса, обработвана от нас с голямо внимание и професионализъм, съхранявана и поддържана при специални условия, чакаща Вас, нашите клиенти, за да стане част от Вашата визия.

Косата се обработва ръчно от екип от специалисти, като за различните вкусове има различни дължини и плътност. По желание на клиента тресите могат да са единични, двойни или тройни, като последните са най–подходящи за най–долни редове.

Най–важното наше предимство, наред с използването на естествена коса, в което всеки може лично да се убеди, е в самия метод на поставяне на екстеншъна в косата на клента. Редът или тресата удължена коса се закрепва посредством метода на зашиването (един революционен и дискретен метод) към кичурчета от собствената коса. Основното при този метод е, че сглобката се прави по начин, който не къса кичура и му позволява да расте, без да е необходимо при поддръжка този кичур да се реже или скъсява.
 
     
 
Изобщо при този вид екстеншън не се използва никаква термична, химична или механична обработка на косъма. Необходимо е единствено израстването на собствената коса да се коригира на 6 до 8 седмици с поддръжка, при която тресата се разшива и пришива отново към основата на кичура. Този начин гарантира стабилно и сигурно прикачване и е подходящ дори за активни спортисти. Сглобката се прави бързо, не се вижда и е лесно човек да свикне с нея.
   
 
     
 
 
Рационалното е, че клиентът, веднъж закупил си определена дължина треса, може да я сваля и слага когато поиска, да променя дължината и цвета, да я доуплътнява с нова коса, когато се прави ново кроене на самия ред и т.н.

Естествено, по желание на клиента, екипът ни практикува и останалите известни методи на удължаване и сгъстяване – поставяне на кичури с капси или по метода на лепенето, както и използването на практичните клипсове, подходящи за жени, обичащи промените във външния вид, които могат сами да прикачат и махат тресите си, в случай че не се нуждаят от тях постоянно.


Заповядайте при нас. Очакваме Ви!