Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
   
  Удължаване и сгъстяване на коса
  Фризьорство
  Козметика
  Маникюр-Педикюр-Ноктопластика
  Процедури с ботулинов токсин и хиалуронова киселина
  Перманентен и професионален грим
Удължаване и сгъстяване на мигли
   
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ : Удължаване и сгъстяване на мигли
Българска версия English version
 
     
 
ВЪПРОС Интересувам се от процедурата удължаване на мигли, тъй като моите са много къси и прави. Тъй като практикувате новата система за удължаване мигла по мигла, бихте ли ми обяснили какво точно се прави и какъв резултат се постига, защото съм си слагала цели мигли, с които изглеждам нелепо?
 
     
 
ОТГОВОР Всяка жена иска погледът и да е изкусителен, а миглите – извити и дълги. До изкуствените мигли обикновено се прибягва, когато е налице естетически проблем с естествените мигли: деформация, недостатъчна пигментация, оредяване или дори липса на такива. В случай, че се радвате на красиви и здрави естествени мигли, изкуствените можете да ползвате за да направите лицето по-изразително, да подчертаете грима на очите и отворите погледа.
 
     
 
Миглите, заедно с веждите и клепачите са част от защитната система на окото. Те имат за задача да го предпазват. Чрез мускулните рефлекси на клепачите (мигане), които се затварят мигновено при опасност или вмешателство, външният агресор се изправя пред филтъра на миглите.

Последният хит в сферата на красотата това е системата за удължаване на мигли "Magic Lashes" – това е един нов продукт, с който може да удължите и сгъстите миглите за продължителен период от време (при правилно поставяне и поддръжка – от 1 до 3 месеца). Удължителите са изработени от естествена коприна, която не дразни и не пречи на процеса на възстановяване на вашите собствени мигли и също така апликираните мигли изглеждат абсолютно естествено и напълно се сливат със собствените.

"Magic Lashes" е нов метод, с помощта на който се увеличава дължината и обема на естествените миглите, без това да им навреди. Копринените мигли в комплекта се апликират една по една без да имат директен контакт с клепача. За постигане на по-добър резултат дължината на миглите варира между 8-15 мм. В отговор на различните предпочитания, миглите са с различен обем и цветове. Единственото, с което трябва да се въоръжите, е търпение, защото процедурата трае от час и половина до два. Но бъдете сигурни в крайния резултат.
 
     
  MAGIC LASHES SET »