Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
   
  Удължаване и сгъстяване на коса
  Фризьорство
Козметика
  Маникюр-Педикюр-Ноктопластика
  Процедури с ботулинов токсин и хиалуронова киселина
  Перманентен и професионален грим
  Удължаване и сгъстяване на мигли
   
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ : Козметика
Българска версия English version
 
     
 
ВЪПРОС Какви грижи трябва да полагаме за кожата на лицето си в есенно – зимния период? Необходимо ли е нещо по – специално като процедура или терапия?
 
     
 
ОТГОВОР Искаме да сме красиви – винаги, навсякъде, по всяко време на годината... За съжаление външните фактори са агресивни към състоянието и вида на кожата ни – през лятото слънцето я дехидратира и състарява, а през зимата студът и вятърът я правят да изглежда суха, груба и лишена от свежест. Затова за всеки сезон от годината е необходимо да полагаме различна грижа, в зависимост от възрастта, вида и нуждите на нашата кожа.

Наред с недостатъците си зимният сезон ни дава възможност да се погрижим за кожата на лицето посредством един специфичен метод за нейното ревитализиране и обновяване. Името на този метод е известно на широката аудитория като пилингова процедура в безброй разновидности, с различни концентрации, в зависимост от проблемите на кожата.

Ние, в LADIES’ POINT предлагаме на Вашето внимание пилинг на основата на алфахидрокси (АНАs) киселините и по–точно на базата на гликолова киселина. Водещи дерматолози и пластични хирурзи в света отдавна са убедени в позитивните ефекти на третирането с АНАs. Многобройни клинични публикации отразяват тяхното благоприятно въздействие за подобряване вида и текстурата на кожата.

Салонът ни работи с продуктите на американската фирма NEO STRATA, специализирала се в разработването на процедури на базата на алфахидрокси и полихидрокси киселини. Системата за подмладяване на кожата (Skin Rejuvenation System) на NEO STRATA включва ревитализиращ пилинг с гликолова киселина, съчетан с подготовка на кожата и поддържащ режим с продуктите на фирмата.

Тази процедура бързо премахва повърхностния слой клетки, разкривайки свежа, витална кожа като стимулира клетъчната регенерация и реструктурирането на по–дълбоките кожни слоеве. Пилинг процедурата води до изглаждане, омекотяване на кожата – тя изглежда по–здрава, по–еластична и по–тънка, с равен тен.

Процедурите с гликолова киселина, както и повечето видове пилинги се комбинират с хидратиращи терапии, тъй като по време на пилинга най – външният слой на кожата изтънява и тя е склонна към дехидратация.

Нашите специалисти Ви предлагат една изключително богата хидратираща терапия на професионалната френска козметика SOTHYS. За час и половина клиентът получава разнообразен коктейл от релаксация, грижа за кожата и невероятни продукти. Хидрооптимал 3 програмата на SOTHYS е индивидуална процедура, адаптирана към Вашия тип кожа и стумулираща механизма на собствената и авто–регулация, като тя се препоръчва за всички възрасти и по всяко време на годината.

Пилингът е терапия, изискваща неколкократно повторение и постоянство в посещенията при специалист и при използването на продукти за домашна употреба. Цената на една процедура в LADIES’ POINT е 50 лева. Съпътстващата хидратация на SOTHYS – една от най–богатите програми на френския гигант – е с цена 80 лева.

Подходът ни към клиентите е индивидуален, съобразен с техните нужди, време и възможности. Салонът разполага с богата гама продукти и процедури на фирмите SOTHYS, GATINEAU, BERNARD CASSIERE и NEO STRATA.