Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
   
Удължаване и сгъстяване на коса
    · Методи
    · Цени
    · Интересни факти
  Фризьорство
  Козметика
  Маникюр-Педикюр-Ноктопластика
  Процедури с ботулинов токсин и хиалуронова киселина
  Перманентен и професионален грим
  Удължаване и сгъстяване на мигли
   
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ : Удължаване и сгъстяване на коса
Българска версия English version
 
     
 
ВЪПРОС Бих искала да си удължа косата и се интересувам от цената и от това каква дължина е най – подходяща, за са се получи възможно най- естествена визия. Благодаря Ви.
 
     
 
ОТГОВОР Може да имате всякакви дължини до 65 - 75 см. Всяка естествена коса над тази дължина в краищата е на около 8-10 години (т.е. е отнело толкова време да порасне). Най-добре изглеждащото удължаване за нормално високите жени е 55 см. Естествено много е важно каква дължина е Вашата собствена коса, защото ако е къса или подстригана на черта, ще са необходими поне 3 реда, дори 4, от които единият или двата долни да са двойни, за да се получи естествена визия и преливане между отделните пластове. Ако косата Ви е филирана, резултатът ще е добър и с два реда, но пак зависи от предпочитаната дължина, както и от това, дали се цели максимално сгъстяване.

Цената на тресата зависи от дължината на косата и се определя спрямо ширината на реда настрани. Обявените в сайта ни цени са за метър ширина на тресата, като един метър треса е напълно достатъчен за пълен комплект от три реда за удължаване и сгъстяване. Имайте предвид, че в зависимост от дължината на Вашата коса и начина, по който е подстригана, може да Ви е необходимо и по – малко количество екстеншън от 1 метър треса, както е възможно да се наложи използването и на повече редове. Най – важното е какъв резултат искате да получите – какво удължаване, единствено сгъстяване или едновременно и двете (по принцип с всяко удължаване се постига и сгъстяване, като при по – малки дължини сгъстяването е по – осезаемо).

Това колко реда (треси) ще са необходими, както и дали те ще са единични или двойни, е важно с олед цената, която ще заплатите. Запомнете също така, че има разходи и за поддръжка през 1-2 месеца. Не очаквайте хубава коса за стотинки, като по - скъпо излиза, ако косата е обработвана от перукери и шита на ръка. Вярваме че е по - добре да се купи по - качествен продукт на по - висока цена, който ще изглежда много добре и ще издържи дълго време.

Съветваме всички наши клиенти да ни посетят за една безплатна консултация, за да видят качеството на предлаганата коса, за да изпробват как биха изглеждали след процедурата и за да може за всеки персонално да се изчисли точната сума, която би струвало удължаването и/или сгъстяването. Разходите за поддръжка са минимални – имайки предвид, че поддръжката се прави на 4 до 6 седмици, цените ни са изгодни – поддръжка на 3 реда коса, закупена от салона, е 35 лева – разход, който правите веднъж на месец и половина.