Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
   
Информация
  Цени на продукти за домашна употреба
  Професионални козметични терапии
  Албум на основните професионални терапии за лице
   
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : PHYTOMER : Информация
Българска версия English version
     
  PHYTOMER - ЕКСПЕРТ В МОРСКАТА КОЗМЕТИКА  
     
 
PHYTOMER е първата козметична марка в света, която транспонира преимуществата на морския свят в модерната козметология и сътвори уникална философия за красота чрез създаване на морска козметика. Познавайки до съвършенство предимствата на морския свят – източник на живот, енергия, баланс и благоденствие, PHYTOMER предлага най-доброто за здравето и красотата на кожата.

От самото създаване на марката в Сен Мало, Франция, PHYTOMER /което означава "растения от морето"/ поддържа своя футуристичен подход към красотата.

PHYTOMER НЕ ПРЕОТКРИВА ТОВА, КОЕТО ПРИРОДАТА ВЕЧЕ Е СЪЗДАЛА, А ГО АДАПТИРА КЪМ НУЖДИТЕ НА МОДЕРНАТА КОЗМЕТОЛОГИЯ.
 
     
     
 
МОРЕТО И ВОДОРАСЛИТЕ: НАЙ-ОБШИРНАТА ОБЛАСТ ЗА НАУЧНO–ИЗСЛЕДOВАТЕЛСКИ ПРОУЧВАНИЯ В СВЕТА  
   
Морето, източникът на живота, покрива 80% от земната повърхност и съдържа всички елементи /олигоелементи, минерали, витамини и др./, които са незаменими за жизнеността на кожата и баланса на тялото. Съществуват 35 000 вида водорасли и всички те съдържат в себе си богатствата на морския свят в концентрация до 50 000 пъти.
Научно–изследователските лаборатории на Phytomer продължават да изследват дълбочините на океана в търсене на все по-ефективни морски съставки и решения.
 
 
 
 
     
  УНИКАЛЕН НАЧИН НА ДОБИВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ВОДОРАСЛИ  
     
 
PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която запазва всичките си активни съставки в цялостен вид и ги включва в продуктите си като използва изцяло естествени процеси на добиване и обработка. Процесът на лиофилизация запазва без промени структурата и строежа на водораслите и морската вода. PHYTOMER е единствената лаборатория в света, която лиофилизира морска вода, извличйки уникалната активна съставка Oligomer. Този концентрат от морска вода, която е само частично обезсолена, съдържа всичките 104 олигоелемента, които са безценни за здравето на кожата. Включен в състава на повечето продукти на PHYTOMER, Oligomer подържа епидермиса здрав, минерализира и балансира кожата преди тя да бъде подложена на специфично третиране - хидратиране, анти-ейдж, лифтинг и др.
 
     
     
  ПОСТОЯННИ ИНОВАЦИИ И ИНТЕГРИРАН ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС  
     
 
 
За да гарантира и съхрани резултатите от своите изследвания и проучвания, PHYTOMER регистрира патенти за по-големите си открития. По-значимите патенти са: Marine Spring Water /за анти-ейдж грижа/, Adinergine, Marine Inhibitine, Halopteris Scoparia /в продуктите за отслабване / и др.

В научно-изследователския център на фирмата работят и повече от 20 научни сътрудници, чиято единствена задача е да изследват дълбочините на моретата в търсене на още по-ефективни съставки и решения. Най-новите открития на PHYTOMER подчертават превъзходството на тяхното ноу-хау и потвърждават световното лидерство на марката в областта на морската козметика.
 
 
 
     
  PHYTOMER – ОТГОВОРНОСТ ЗА НЕПРЕКЪСНАТО РАЗВИТИЕ И УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ  
     
 
 
Phytomer е първата козметична марка, която си поставя за цел да защитава нашите морета и океани, да опознае природата, нейното биологично разнообразие и нейните екосистеми, за да може да контролира и защитава ресурси й.

Реколтата от водорaсли идва от естествени находища. Те се събират координирано съобразно с репродуктивния им период. Използва се специална техника на отглеждане, при която се преместват определени видове от естествените им находища и се култивира само необходимото количество. Нещо повече - фирмата отглежда застрашени видове, които по-късно могат да бъдат внедрени в тяхната естествена среда. По този начин се обединяват от една страна основните принципи за развитие и усъвършенстване на марката и от друга – запазване на екологичното равновесие на Океана.
 
 
 
     
  PHYTOMER: СПЕЦИФИЧНИ, ОРИГИНАЛНИ И ЕФЕКТИВНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЕРАПИИ  
     
 
Phytomer предлага оригиналени терапии, чрез които се откроява опита и професионализма на терапевтите. Това е марката, която предлага възможност за максимално възползване от богатствата на морския свят при различните терапии.
 
     
     
  РЕФЛЕКСОТЕРМАЛЕН МЕТОД: ЕКСКЛУЗИВНА ПРОЦЕДУРА  
     
 
Автентичен и уникален ритуал за красота, който съчетава морски съставки и оригинална техника на прилагане. Чрез стимулиране на рефлексните зони на тялото /гръб, стъпала и длани/, Рефлексотермалният метод помага за отстраняване на стреса и напрежението и повишава ефекта от козметичните терапии. Този холистичен подход комбинира благоденствие, красота и спокойствие за тялото и духа.
 
     
     
  ПОДОБРЯВАНЕ НА ВЪЗПРИЕМЧИВОСТТА КЪМ ТЕРАПИИТЕ ЧРЕЗ ПОТАПЯЩА ФАЗА  
     
 
 
Всяка от терапиите за лице и тяло започва с Потапяща фаза. Тази изцяло фокусирана върху морето фаза помага за лесно отстраняване на напрежението и за по-добър релакс на клиентите. Първата стъпка е прилагане на самозатоплящата се, бълбукаща морска кал - уникален патентован продукт на Phytomer, който събужда сетивността на рефлексните зони. По време на цялата терапия, неповторимата морската кал, наричана още "шампанско от морето" отделя топлина и хиляди микро-балончета, които деликатно се грижат за гърба на клиента. Моментът има магическо въздействие за пълната релаксация!

Втората стъпка включва пулверизиране на Sea Mist – с аромат на морски бриз, морска лавандула и нежна музика от дълбините на океана за пълно "потапяне" и блаженство. Клиентите се понасят по вълните и забравят за своите грижи...
Научно изследвано и доказано е, че по време на потапящата фаза нивото на кортизол, хормонът на стреса намалява средно с 48%.
 
 
 
     
  СПЕЦИФИЧНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОДУКТИ  
     
 
Продуктите на Phytomer са адаптирани към изискванията на професионалистите от цял свят. 100% натурални морски продукти, дерматологично тествани за толерантност и ефикасност. Phytomer осигурява изпреварващи козметични решения, специфични формули и уникални техники.
 
     
     
  ТРЕНИНГ  
     
 
Една от причините за успеха на Phytomer в световен мащаб е обучението на терапевтите. Терапевтите обучени в терапиите и методи на продажби ще бъдат мотовирани, компетентни и ефективни.