Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
   
  Медийни партньори
  Princeps Advertising Agency
  TERRA CREDIT
  Партньори в модния бранш
  ENTERTAINMENT партньори
  Online партньори
CITY TV/RADIO
  SCHWARZKOPF / HENKEL BULGARIA и списание "ЗА ЖЕНАТА"
   
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : ПАРТНЬОРИ
     
  CITY TV/RADIO  
     
 
 
     
 
Ние, в LADIES' POINT, се грижим за визията на всички любими водещи от екрана на CITY TV - Julie, Вяра, Алекс, Наско, Илиян и Мартин, познати от предаванията на музикалната медия:
 
     
 
  • BIG 50 - това е любимата слушателска класация с 12 годишна история, която този път се връща в телевизионна версия и е доста по-богата и интересна. Тя е официалният airplay chart на CITY radio/ TV, проследяващ 50-те най-хитови парчета. Като предаване с богата история, BIG 50 разполага с архив от над 40 телефонни интервюта със световно известни изпълнители. Излъчва се всяка събота от 18:00 ч. и повторение в неделя в 14:00 ч. Водеща е Julie, позната на всички от Showroom;

  • ShowRoom - кратки музикални новини за най-актуалното и интересното от света на българския и световен шоу-бизнес. Излъчва се всеки делничен ден, като началната емисия е в 9:00 ч. и се повтаря на всеки 2 часа – в 11:00 ., 13:00 ч., 15:00 ч., 17:00 ч., 19:00 ч., 23:00 ч. Водещ на предаването е Алекс.

  • Tuborg Rewind - предаване за ретро музика. Водещият Илиян връща зрителите към старите класически хитове всяка сряда от 19:00 ч. с повторение в неделя в 17:00 ч. Много често предаването е тематично. Освен хубава музика, феновете на Tuborg Rewind научават и много пикантни новини и интересни факти около изпълнителите.

  • Black City Chart - класацията на CITY TV за r’n’b и хип-хоп музика. Атрактивният водещ Мартин, познат на всички като MVP, проследява най-хитовите парчета в "черната музика" всеки понеделник в 19:00 ч. с повторение в събота от 11:00 ч.

  • Hot Spot - това е предаване, в което телевизия CITY изпълнява музикалните желания на своите зрители. За тази цел водещите Наско и Алекс посещават най-горещите точки в България всяка седмица. На тези места всеки, който поиска, може да поздрави не само своите близки или приятели, а дори и себе си с песен от плей-листа на телевизия CITY. Hot Spot се излъчва всеки делничен ден от 15:00 до 16:00 часа, както и от 21:00 до 22:00 часа. Поради засиления интерес предаването може да се гледа и през уикенда – в събота от 10:00 до 11:00 часа и от 19:00 до 20:00 часа.

  • City Life - ежеседмично лайфстайл предаване, отразяващо най-интересното от шоу бизнеса. Водеща на предаването е познатата на всички от предаването WebHit – Вяра. В него могат да се видят интересни мейкинги на клипове, бекстейдж кадри от големи концерти и партита, пикантни материали, както и интервюта с популярни личности от музикалната и обществената сфера. То се излъчва всяка събота от 15:00 часа с повторение в четвъртък от 17:00 часа.