Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
   
OXY ТЕРАПИИ - Информация
  OXY ТЕРАПИИ - Апаратура
  Цени
   
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : OXY ТЕРАПИИ : OXY ТЕРАПИИ - Информация
   
 
     
 
OXY ТЕРАПИИ
(КОМБИНИРАНЕ С IPL И RF ПРОЦЕДУРИ)
 
     
 
Освен жизнено важен за нашето съществуване, кислородът е есенциален и за нашата кожа в частност! С времето нивото на кислород в клетките на кожата намалява, което води до забавяне на метаболизма на клетъчно ниво, което от своя страна води до състаряването и. Това може да бъде предотвратено или значително редуцирано и забавено като процес.

От години кислородът намира приложение в козметиката под формата на козметични продукти с кислород. В последните няколко години обаче учените успяха да намерят по-съвременен и надежден начин за пренасянето на кислородните молекули в дълбоките слоеве на кожата – посредством високотехнологични кислородни апарати. Тези апарати буквално “впръскват” кислорода в кожата, подхранвайки я и ревитализирайки я. Терапията с кислород прави кожата млада и сияйна, защото той е в основата на жизненоважните й функции. Помага на клетките да живеят по-дълго и забавя процеса на стареене, като поддържа епидермиса еластичен и свеж. С годините обновяването на кожата се забавя, но чрез „кислородната инжекция” се стягат лицевите тъкани, заглаждат се бръчките и се полират мимическите линии.

Манипулациите с тази апаратура обаче не се изчерпват с освежаваща кислородна или аромо – терапия, особено приятна през летните месеци. Апаратът, с който ние, в САЛОН ЗА КРАСОТА “LADIES' POINT”, разполагаме (М307+) е последно поколение в своя клас и е произведен от водещ световен производител. С него успешно третираме акне, пигментации и белези, подмладяване на кожата, избелване, предотвратяване на косопада, премахваме кръгове под очите, почистваме в дълбочина лицето и го хидратираме, десенсибилизираме чувствителната и предразположената към алергични реакции кожа и т.н.

Световната теория и практика показва, че ефектът при гореизброените манипулации е максимален при комбинирането на кислородната апаратура с други технологии като RF или IPL+RF.
 
     
 
С цел предоставянето на нашите клиенти на най-модерните и ефективни световни технологии ние разполагаме с мултифункционалната платформа M10Ee, която поради своята окомплектовка (IPL+RF; Технология за повдигането и стягането на бюста; Моно-, би-, три- и пет-полярен RF) е единствената такава машина в света! Комбинирането на технологиите на двата апарата ни позволява да постигнем максимална ефективност при третирането както на гореизброените, така и на много други чисто естетични или здравословни проблеми.

OXY терапиите са подходящи за комбиниране и с много други козметични процедури – една от тях е диамантеното МИКРОДЕРМАБРАЗИО – за повече информация може да погледнете на съответното място в нашия сайт.
 
     
  ПРЕДИМСТВА НА М307+ АПАРАТУРАТА  
     
 
  • ръчно настройване на налягането, регулируем въздушен поток и количество течност според третираната зона, с цел повишаване ефективността от манипулацията;
  • постоянно налягане на подавания въздух;
  • CPC конектор за максимално удобство при свързването на компоненти;
  • уред за отчитане на налягането;
  • накрайник с три дупки и накрайник с една дупка /опционален/ за различните участъци;
  • инжектор с диаметър 80 um от неръждаемa, японска стомана /производител FUJI CORPORATION/; възможност за работна струя до 50 um и скорост до 230 m/s; диаметърът на струята е до 50 um, за да може да проникне през кожата и да достигне до космения фоликул и мастните жлези.