Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
   
  Концепцията MILK SHAKE
Какво е студена ултразвук преса с инфрачервени лъчи
  Описание на терапията
  Цени
   
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : Терапия за коса Milk Shake със студена ултразвук преса с инфрачервени лъчи
   
  Какво е студена ултразвук преса с инфрачервени лъчи  
     
   
     
 
Студената ултразвук преса с инфрачервени лъчи е разработена на базата на нова технология за по-добро проникване на възстановяващите продукти в косъма, като действа без нагряване чрез комбинация от звук и инфрачервени лъчи и се прилага заедно със серия продукти, съдържащи хидраагенти, протеини, масла, арган, кератин, като пресата разбива молекулите им на микрочастици и ги вкарва в най-вътрешния слой на косъма.

Ултразвуковата и инфрачервена преса осигурява отлично неабразивно почистване на косъма, както и супер дълбоко насищане и подхранване с активни хидратиращи и реконструриращи агенти за трайно възстановяване, блясък и копринена мекота.
 
     
  С КАКВИ ПРОДУКТИ СЕ ИЗПОЛЗВА?  
     
 
При нанасяне на професионална ампула за коса, тя се смесва с флуид или маска, за да се подсили ефектът и се прилага както за изтощени и химически третирани коси, така и за сухи, непокорни коси, които не са били боядисвани преди това. Целта е косъма да се обогати с влага и протеини. Идеални продукти са всякакъв вид ампули, маски, масла – и такива, които се отмиват, и такива, които остават да действат в косата без отмиване.
 
     
  КАКЪВ РЕЗУЛТАТ СЕ ПОСТИГА И КОЛКО ЧЕСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ТЕРАПИЯТА?  
     
 
Клиентът се сдобива с много гладка, мека и лъскава коса, тъй като третирането придава плътност на косъма и го заздравява. Резултатът е видим още след първата процедура, като често е препоръчително терапията с пресата да се повтаря два пъти в месеца, особено при дълги коси, докато се постигне възстановяване, а след това може да се прави поддръжка веднъж месечно.
 
     
  КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ПРОЦЕДУРАТА?  
     
 
Терапията трае около 20 – 30 минути в зависимост от дължината и гъстотата на косата, като пресата не изправя косата, а само вкарва активните продукти в косъма. Усеща се лека хладина, няма нагряване.
 
     
  ВЪРХУ КАКВА КОСА СЕ ПРАВИ?  
     
 
Няма значение дали косата е права, къдрава, дълга или къса – необходимо е само да е влажна и с нанесени активни продукти. Желателно е да не е прясно боядисана, защото малко или много част от цвета ще се измие. Идеалният вариант е да е изминала поне една седмица от боядисването.