Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
   
Концепцията MILK SHAKE
  Какво е студена ултразвук преса с инфрачервени лъчи
  Описание на терапията
  Цени
   
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : Терапия за коса Milk Shake със студена ултразвук преса с инфрачервени лъчи
   
     
  · ПРОДУКТИ ·  
     
 
СТЪПКА 1   СТЪПКА 2
   
Дълбокоподхранващо масло от Мурумуру
Nourishing muru muru butter
  Integrity Booster   Nourishing Shampoo
Подготовка преди шампоан
Слабо до средно увредена коса
  Подготовка преди шампоан
Силно увредена коса
  Измиване
Дълбокоподхранващо масло с мурумуру за всеки тип коса. Оставя косата мека, подхранена и блестяща веднага след първото му прилагане. Не утежнява дори най-фините коси!   Концентрирана хранителна добавка за коса. Благодарение на своята формула, основана на протеини и аминокиселини е идеален за реструктуриране и укрепване на увредени и химически третирани коси.   Подхранващ шампоан с масло от мурумуру за всеки тип коса. Почиства нежно косата и скалпа и предпазва козметичния цвят. Не съдържа парабени, органични соли и сулфати!
 
     
     
 
СТЪПКА 3   СТЪПКА 4
   
Nourishing Shampoo   Intensive Treatment   Integrity repairing Hair
Подхранване   Интензивно подхранване   Реструктуриране
Дълбокоподхранващ кодиционер за всеки тип коса. Запазва целостта на цвета.   Специална формула с мурумуру за подхранване на косъма в дълбочина за всеки тип коса. Улеснява разресването, премахва „фриз” ефекта и предотвратява чупливостта на косъма. Моментално придава мекота и блясък.   Протеинов концентрат с аминокиселини, идеален за реструктуриране и укрепване на увредена и химическа третирана коса. Моментално хидратира и изглажда косъма. Придава мекота и блясък.
 
     
     
 
  Nourishing muru muru butter

Подготовка преди шампоан

Дълбокоподхранващо масло с мурумуру за всеки тип коса. Оставя косата мека, подхранена и блестяща веднага след първото му прилагане. Не утежнява дори най-фините коси!

Начин на употреба:
1. Силно увредена коса: нанесете по увредените дължини и краища и оставете за 3-5 минути. Измийте с подхранващия шампоан Integrity nourishing shampoo и продължете с кондиционера Integrity nourishing conditioner. При силно увредена коса нанесете интензивната маска вместо кондиционер.

2. Суха коса: измийте косата с подхранващия шампоан. Смесете маслото от мурумуру с кондиционера или интензивната маска, разнесете по косата и оставете за 5 минути. Срешете с едър гребен и изплакнете обилно с хладка вода.
     
  Integrity Booster

Протеинова подготовка преди шампоан

Концентрирана хранителна добавка за коса под формата на силно концентриран бустър с протеини, аминокиселини и масло от мурумуру. Възстановява и изгражда силно увредена и химически третирана коса.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба! Напръскайте обилно дължините и краищата на суха и немита коса. Подсушете със сешоар и измийте с Integrity nourishing shampoo.
     
  Nourishing Shampoo

Измиване

Подхранващ шампоан за всеки тип коса. Измиваща формула с органично масло от мурумуру и без сулфати, парабени и органични соли. Подхранва, хидратира, елиминира „фриз” ефекта и оставя косата мека и лъскава.

Начин на употреба: нанесете на влажна коса, разпенете обилно и изплакнете с хладка вода. Ако е неонходимо повторете.
     
  Nourishing Conditioner

Подхранване

Дълбокоподхранващ и възстановяващ кондиционер, специално създаден за подхранване на всеки тип коса. Органичното масло от мурумуру, съдържащо се в него подхранва и хидратира в дълбочина и изглажда кутикулите.

Начин на употреба: нанесете на влажна коса, масажирайте и разрешете внимателно. Оставете 2-3 минути и изплакнете с хладка вода.
     
  Intensive Treatment

Интензивно подхранване

Дълбокоподхранваща маска с органично масло от мурумуру за всеки тип коса. Подхранва в дълбочина, елиминира „фриз” ефекта и предотвратява начупването и. Прави косата мека, бляскава и лесна за разресване.

Начин на употреба: нанесете на измита и подсушена с кърпа коса. Разрешете с едър гребен и оставете 3-5 минути. При силно увредена коса покрийте косата с шапка и оставете под топлинен източник за 5 минути. Оставете косата да се охлади добре и изплакнете обилно с хладка вода
     
  Integrity repairing Hair

Реструктуриране

Силно възстановяващи ампули с протеини и аминокиселини, за увредена и химически третирана коса. Съдържат органичен естракт от мурумуру. Подхранват и хидратират косъма в дълбочина.

Начин на употреба:
на измита и подсушена с кърпа коса, нанесете цялото съдържание на една ампула. Масажирайте нежно, оставете 5-10 минути и изплакнете обилно с хладка вода.
 
     
  « назад