Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
   
  Микродермабразио-Дилемата
Микродермабразио-Информация
  Цени
  Галерия - Преди и след
  Сертификат
   
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : МИКРОДЕРМАБРАЗИО : Микродермабразио-Информация
   
     
  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МИКРОДЕРМАБРАЗИОТО?  
 
 
 
„Микродермабразио” е бърза, неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата, наричана понякога “пилинг в обедната почивка”. Тази сравнително нова процедура внимателно отстранява най-горния слой клетки на увредената кожа чрез изстрелване на миниатюрни кристалчета. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по гладка и чиста такава. Най-често се прилага на лицето и шията, но може да се направи на всяка част на тялото (гръб, лакти, колена, длани и т.н.).
 
     
  КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА ТАЗИ ПРОЦЕДУРА?  
     
 
Микродермабразиото може да коригира грубата повърхонст на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация и старчески петна. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой. Процедурата може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст. За най-добри резултати се препоръчва провеждането на една процедура седмично в рамките на терапевтичния курс.
 
 
 
 
     
  КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПРОЦЕДУРАТА?  
     
 
Самата процедура е бърза и лесна. Върху очите ви се поставят предпазни очила, за да ги предпазят, кожата се почиства и се започва същинската част на процедурата. Посредством наконечник, подобен на зъболекарските, се изстрелват специални микрокристали под налягане и веднага след това се всмукват обратно в машината. Това отнема повърхностен слой от епидермиса на кожата. Терапевтът може да промени налягането, за да контролира нивото на проникване в кожата или да премине няколко пъти през определен участък на увредена кожа, за да усили ефекта. Обикновено процедурата отнема от 15 до 45 минути. Често се налага повторението и, за да се постигне желаният резултат. Най-често терапевтичният курс се състои от 4 до 8 процедури на интервал от 1 до 3 седмици.
 
     
  БОЛЕЗНЕНА ЛИ Е?  
     
 
 
Болезнеността при микродермабразио зависи от индивидуалната чувствителност към болката на всеки отделен пациент. Някои пациенти споделят, че усещат леко дразнене, а други споделят, че изобщо няма болка. Всъщност повечето пациенти описват усщещанията при дермабразио в положителна светлина. Обезболяване не се налага.
 
 
 
     
  КАКВО ДА ОЧАКВАМ СЛЕД ТОВА?  
     
 
Бързината на процедурата и времето за възстановяване спечелиха на процедурата прозвището “пилинг в обедната почивка”. Веднага след процедурата жените могат да си нанесат грим и да се върнат към нормалните си задължения. Незабавно след това кожата се зачервява леко, но след няколко часа зачервяването изчезва напълно.

Резултат от тази терапия е подобрение в текстурата и вида на кожата, която изглежда освежена. В зависимост от тежестта на проблема, микродремабразио може да се повтори, за да се постигне по-забележим резултат и да се получи по-гладка и младежки изглеждаща кожа.
 
     
   
     
     
     
   
     
  Diamond Microdermabrasion Face & Neck