Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
   
  GELISH SOAK OFF GEL POLISH - описание
Бъдещето е на бързите процедури... - интересни факти
  Цветова гама
  Цени
   
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : GELISH - ГЕЛ - ЛАК : Бъдещето е на бързите процедури... - интересни факти
   
     
  Бъдещето е на бързите процедури...  
     
     
 
  Дани Хейл е едно от най-известните имена в ноктопластиката в цял свят. Той е основател на марката EzFlow и през последните 25 години е обиколил целия свят. Спечелил е много национални и международни състезания и в момента е канен за съдия и преподавател в Южна и Северна Америка, Азия и Европа. В настоящия момент Дани Хейл представя неговата нова собствена марка – “Хармони”, след като преди няколко години продаде EzFlow.

“Времето е пари. Тази известна и може би банална фраза важи с пълна сила в нашата професия. Изключително важно е маникюристите да работят с професионални продукти, за да постигат един бърз резултат на професионално ниво. Продуктите трябва да работят именно по начина, който обещават техните производители.
 
     
 
Например някои марки Soak-Off гелове, които се свалят с накисване, на практика имат нужда от прекалено продължително киснене, за да паднат – много по-дълго отколкото пише на опаковката им. Разбира се в крайна сметка те падат, но времето, което е загубено при тази процедура не е по вкуса на вашия клиент, а и вие през това време седите и чакате, вместо да поемете следващия клиент. Някои маникюристи губят търпение и започват да свалят гела с изпилване, но не това е смисълът на тези гелове. Това коства допълнително време, а и така може да се нарани естествения нокът.
 
 
 
 
Хармони” вярва, че бъдещето е на Soak-Off геловете и че маникюристите могат да спечелят много от това. Тези гелове се нанасят по същия начин, както и обикновения лак, но гелът издържа много повече и изглежда много по-добре на нокътя. Освен това процедурата е много кратка, така че и вие и вашият клиент сте готови за времето, за което се нанася един лак. От своя страна клиентът ви може да се наслаждава на красивите си и здрави нокти много повече. “Хармони” е създал подходящия цвят за всеки ваш клиент, защото има 48 модни цвята в линията “Gelish” и най-важното: те падат изцяло само за 12 минути накисване.
 
     
 
Брилянтна е идеята на “Хармони” да създаде “Книга с рецепти”, в която е описано как можете да смесвате различни цветове. Това предлага безкрайни възможности! Между другото, няма нужда да смесвате и разбърквате цветовете, а постигате желания ефект чрез нанасяне на тънък слой от единия цвят и след това нанасяне на тънък слой от втория цвят. Това, което не сме виждали никога преди, е малкото прозорче на бутилката с цветния гел. Можете да видите през това прозорче истинския цвят на гела. Много тънък слой гел е запечатал стъклото на бутилката от вътрешната страна и не пропуска UV лъчите да полимеризират останалия гел в бутилката. Друга изключително полезна идея е това, че “Gelish” геловете могат да се пекат както в традиционните UV-лампи, така и в новите LED-лампи. Освен това не по-малко важен за практическата работа е фактът, че могат да се използват както върху естествен нокът, така и върху акрил и гел."
 
     
 
В индустрията за нокти в световен мащаб има някои значителни разлики. Дани Хейл отбелязва например, че геловете стават все по-популярни в САЩ. “В миналото акрилите бяха най-използваните продукти в САЩ за изграждане на красиви нокти, но сега има известен спад. Европа е традиционно крепост на геловете, но и тук се наблюдава лека промяна от акрили към гелове. В Щатите се наблюдават по-къси нокти, отколкото в Европа, по-често розов френски маникюр с линия на усмивката, която не е много дълбока. Френският маникюр е много популярен и във Япония, както и нейл-арта, разбира се. В другите азиатски страни като Корея, Китай и Тайван хората са полудели по нейл-арта, там можете да видите някои наистина фантастични дизайни на нокти! Стилето формата е много популярна в Русия, както и нейл-арта също."
 
     
 
Дани Хейл има огромен опит в създаването и развитието на продукти за ноктопластика. Той вече го е правил с EzFlow, като съсобственик на компанията. Прекарал е много години в търсене на най-добрата формула за акрилите на “Хармони”. Тази формула е модифицирана много, много пъти, докато продуктът достигне неговите високи стандарти. Той взема главно участие и в разработването на мономера, защото нищо и никой не би могъл да замени неговия повече от 25-годишен опит в правенето на акрилни нокти – той знае от какво точно имат нужда маникюристите. “Умната” формула ви дава сигурността, че имате идеалната връзка с естествения нокът, идеалната пластичност на продукта за изграждане на перфектни нокти и тази формула постига красиви и най-вече трайни цветове.
 
     
 
“Добрият маникюрист може да работи с всяка марка продукти. Моята мисия е да направя марка, която прави това, което очакват от нея и която взема предвид желанията на маникюристите. Например еднократните форми за изграждане имат подобрена форма, за да пасват и се закрепят по-добре. Пилите имат идеалната форма за професионална работа. Имат по-тънка част за зоната на кутикулите и по-широка част за повърхността на нокътната плочка.”