Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
   
GELISH SOAK OFF GEL POLISH - описание
  Бъдещето е на бързите процедури... - интересни факти
  Цветова гама
  Цени
   
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : GELISH - ГЕЛ - ЛАК : GELISH SOAK OFF GEL POLISH - описание
   
     
  GELISH SOAK OFF GEL POLISH (HAND & NAIL HARMONY)  
     
     
  ПЪРВИЯТ ХИБРИДЕН ТРАЕН ЛАК ЗА НОКТИ ИЗГЛЕЖДА КАТО ЛАК  
     
  ИЗДЪРЖА КАТО ГЕЛ  
     
     
 
  Soak Off Gel Systems е система за маникюр и педикюр, разработена с най-високо качество и предлагаща решения за красиви нокти с пълен набор от цветове. Системата продукти напомня традиционните гелове със здравината си и дълготрайно покритие без напукване и излющване, давайки здравина на нокътя и в същото време се нанася като лак. Повърхностният слой прави ноктите гъвкави и издръжливи, а отстраняването му става за минути. Gelish предлага на клиента възможността да поддържа естествените си нокти красиви и елегантни за срок до 3 седмици с еднократна процедура, като продуктите Soak Off Gel Systems са напълно хипоалергенни.
 
 
 
     
 
Геловете на Hand & Nail Harmony Gelish са разработени според последните достижения на химическата и козметичната индустрия и предлагат необятни възможности за работа на професионалистите и пълна гама от цветови решения. Това е гел, който се сваля с накисване и който се нанася и изглежда като лак. Gelish се “пече” в UV-лампа 2 минути, твърд е като гел, не се надига или обелва – ВСИЧКО ТОВА В ШИШЕ КАТО ЛАК!!! Това патентовано произведение на изкуството може, подобно на лаковете, да се използва за нейл-арт и дизайн и се сваля с накисване 3 пъти по-бързо от всеки друг гел на пазара. Тези гелове са гъвкави, издръжливи и лесни за сваляне. Предлагат на маникюристите възможност да разширят обема на услугите, които предлагат в областта на грижата за естествения нокът, да прикрият някои несъвършенства на нокътната плочка или да предложат перфектното решение на клиенти, които имат проблеми със здравината на естествените си нокти, но поради една или друга причина не желаят ноктопластика. Gelish превъзхождат подобни системи на пазара, предлагайки лесно нанасяне - на практика аналогично на нанасянето на обикновен лак. Базовият гел дава увереност на маникюриста, че нокътя няма да се бели или надига до времето на следващата поддръжка, а финалното покритие придава на нокътя отличен блясък.
 
     
 
Gelish – първият хибриден лак, с който ще забравите за надраскания или обелен маникюр. Тази уникална формула се нанася технологично като лак, а в същото време съдържа мономери, които осигуравят лесно и нежно отстраняване. Gelish съчетава най-доброто от лака за нокти и гела, за да създаде хибрид за наситен и блестящ цвят, който се нанася лесно и издържа 2 до 3 седмици без дефекти, без износване и напукване на покритието. Времето за съхнене е практически нулево. Продуктът е тънък и гъвкъв като лак и това придава естествен вид на ноктите, като в същото време ги защитава ефективно. Покритието се сваля само за 10 минути, нежно и бързо, без пилене и вредни влияния върху ноктите.
 
   
 
     
             
Gelish Foundation   Gelish TOP-OF-IT   Gelish Remover   Gelish Group Smalls