Ladies` Point
За нас
   
 
   
 
   
Услуги и цени
OLAPLEX
Filorga Professional - Където козметиката се среща с естетичната медицина
Фотоепилация и фотоподмладяване (IPL, RF)
   
Информация
  Цени
   
Безиглена Мезотерапия
Натурален Дълбок Билков Пилинг
 
Въпроси и отговори
Продукти
Партньори
PR Материали
Промоции
Последни новини
Галерия
Наши Клиенти
Контакти
 
 
Академия за красота Ladiespoint
 
   
  НАЧАЛО : BODY SHAPING(RF+МАСАЖИ) : Информация
   
БОДИШЕЙПИНГ И АНТИЦЕЛУЛИТНИ ТЕРАПИИ В LADIES' POINT
 
     
     
 
Лятото наближава, мислите за плажа и морето, за топлите нощи и летните флиртове все повече завладяват съзнанието ни... И все повече започваме да се съмняваме дали ще изглеждаме добре в бански или с къси рокли... Отиваме на фитнес, стартираме с диетите, купуваме си няколко крема с антицелулитен ефект, правим си масажи...

В HAIR STUDIO LADIES’ POINT Ви предлагаме да се възползвате от най – новата технология в областта на неоперативния БОДИШЕЙПИНГ, а именно радиочестотният лифтинг. В последните няколко години RF (РАДИО ЧЕСТОТА) технологията набира все по-голяма популярност поради високата си ефективност при процедурите за ФЕЙСЛИФТИНГ (FACELIFTING) и БОДИШЕЙПИНГ (BODYSHAPING). Като цяло предимствата на тази технология са много:
 
     
 
  • високият комфорт на клиента по време на манипулацията (няма болка или дискомфорт, усеща се единствено леко затопляне в третирания участък);
  • липсата на контраиндикации при контакт със светлина т.е. процедурата е подходящо да се прави през цялата година;
  • дълготрайният ефект (процесите, които се стимулират чрез манипулацията протичат през следващите 6 месеца след стартирането, а ефектът е видим през следващите 2-3 години след приключването);
  • високият спектър от приложения (анти-ейджинг, премахване на бръчки, фейс-лифтинг, стягане на кожата на лицето и на тялото, моделиране на контура на тялото, отнемане на умората в мускулите и ставите, торбички под очите, цялостно подобряване функциите на организма на клетъчно ниво и др.).
 
     
     
 
Апаратът М10Ее, с който ние разполагаме има моно-, би-, три- и пет-полярна RF технологии, което го прави най-модерният RF апарат в България и Света към момента!
 
     
 
При манипулациите за подмладяване и стягане на кожата технологията работи на следния принцип – радиочестотни вълни с определена дължина се емитират в кожните слоеве. Те карат водните молекули да започнат да се движат с висока скорост, което повишава вътрешната температура до 45-60°С. Тази температура е оптималната такава, която предизвиква повторното възпроизводство на колаген на клетъчно ниво. При манипулациите за моделиране на тялото (антицелулитните терапии и тези за разбиване на мастните натрупвания) мастните депа и целулитните натрупвания се ‘разбиват', след което биват изхвърлени от организма по естествен път (чрез отделителната и лимфната системи).

Обикновено един курс е съставен от 6-12 процедури (строго индивидуално е как всеки един клиент се повлиява), 1-2 пъти седмично. Препоръчително е да се правят поддържащи процедури или нов курс поне 3 месеца след края на първия! Самата манипулация трае около 20-30 минути на зона, поради което се нарича ‘процедура за през обедната почивка'.

Курсът от RF процедури успешно може да се комбинира с антицелулитни мануални терапии и масажи с продуктите на YON-KA и PHYTOMER, използване на чист пчелен мед и вендузи.