Академия за красота LADIES' POINT, предлага курсове за професионално обучение по козметика, фризьорство, маникюр, педикюр и ноктопластика
За нас
   
  Представяне
Учебен център
  Удостоверение за професионално обучение (Държавен диплом)
   
  LADIES' POINT АКАДЕМИЯ ЗА КРАСОТА
 
Модули на професионално обучение
График на курсовете
Галерия
Контакти
 
   
  НАЧАЛО : ЗА НАС : Учебен център
     
 

· УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ·

 
     
 
Академията разполага с лекционен кът - зала за теоретично обучение по предлаганите модули - КОЗМЕТИКА, ФРИЗЬОРСТВО, МАНИКЮР И ПЕДИКЮР, където преподаващият води теоретичните часове, подпомогнат от монитор и презентационна дъска.

Курсистите разполагат и с две учебни козметични кабинета, в които се осъществява практическата част на курсовете, като тези кабинети са напълно оборудвани и степенувани с оглед нивото на овладяване на материала от страна на обучаващите се, като за напреднали се предлага апаратура последно поколение - IPL и RF технологии, фотоепилация, фейс лифтинг и боди шейпинг, безиглена мезотерапия, диамантено микродермабразио, OXY - технологии с чист кислород.

Центърът е оборудван със шест фризьорски места, на които по двойки или с осигурен модел курсистите могат да практикуват усвоените при обучението знания и умения. Осигурени са сешоари, преси, маши и всички необходими консумативи.

Предлагаме Ви и маникюрски бюра, както и педикюрски стол с професионални UV лампи и вани.